WORKSHOP: DIGITAL GRADING 2014

zentropa-grading

Zentropa Post Production Sweden gör under fredagen en workshop för filmskapare inom digital grading / digital ljussättning av film. Deltagaråldern är 18 år och uppåt. Vi kommer sitta i Zentropas gradingstudio som är bland de största i Sverige med 7-meters duk. Under workshopen kommer deltagarna få möjligheten att lära sig mer om vad grading är och vilka möjligheter som finns.

Workshopen har bara plats för en liten föranmäld deltagargrupp på 8 personer så att alla deltagare får möjlighet att ställa frågor och eventuellt själv få testa att grada. Om det blir ett stort intresse kommer lottning att ske och 8 deltagare kommer få vara med under seminariet på Zentropa. Efter seminariet från man även delta i studiebesöket på Film i Väst. 

FÖRANMÄLAN KRÄVS till novemberfestivalen@trollhattan.se  skriv ”Anmälan till Digital grading” i ämnesrutan. 

Haak RebeckaWORKSHOP: DIGITAL GRADING 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.