Face to face 2014

den-perfekta-stöten

Möt regissören Alain Darborg och manusförfattaren Piotr Marciniak bakom den spännande långfilmen ”Den perfekta stöten”.  De kommer berätta om sin intressanta resa via Youtube-succéer, kortfilmer och komediserier på TV till att få möjligheten att genomföra en produktion med en stor budget. Hur lyckas man med chansen och möjligheten att göra långfilm i Sverige egentligen? Hur har de samarbetat med varandra som regissör och manusförfattare? Publiken kommer få chans att höra unika inblickar under arbetet med deras långfilm och även ställa frågor. Alain Darborg har studerat regi vid Institutet för högre TV-utbildning i Göteborg och har regisserat tv-serier både för SVT, TV4 och Kanal 5. ”Den perfekta stöten” är hans långfilmsdebut som regissör.  Piotr Marciniak är utbildad vid Dramatiska Institutets manuslinje. Piotr och Alain har tidigare samarbetat med tv-serien ”Inkognito” och ”Den perfekta stöten” är Piotrs andra långfilmsmanus.

Haak RebeckaFace to face 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.