Spelfilmens yrkesfunktioner

2013_sem_teamfunktionerVill du arbeta som frilansande filmarbetare på spelfilm och funderar på vilken funktion du passar för? Då är detta ett utmärkt tillfälle. Charlotte Gimfalk från Filmarbetarutbildningen bjuder på en grundlig genomgång av spelfilmsteamets olika funktioner på inspelningsplats, deras huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Filmarbetarutbildningen är en trollhättebaserad YH-utbildning om 400 poäng som erbjuder spetsinriktad utbildning efter branschens efterfrågan på teamfunktionerna SAD (Second Assistant Director), Produktionskoordinator, Platschef,  Postproduktionskoordinator, Ljudtekniker, Belysningsassistent, Maskör, Kostymör, Attributör, Passare och DIT (Digital Imaging Technician).

Seminarium: Spelfilmens yrkesfunktioner
med Charlotte Gimfalk (utbildningsledare Filmarbetarutbildningen)
Plan 3, Fenix/Gaia, fredagen 2013-11-22 kl. 15.30-16.30

 

Thomas AnderssonSpelfilmens yrkesfunktioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.