Möt fyra Trollywoodföretag

Fredag eftermiddag 22/11 anordnas en rundtur till fyra Trollywood-företag i Trollhättan. Se till att lösa din festivalbiljett och köa till bussarna i god tid.

  • Gus från Film i Väst visar runt i Studio Fares och berättar om 20 år av långfilmer, kortfilmer, dokumentärer och TV-produktioner, från Fucking Åmål till Snabba Cash. 
  • Lucas på Ljudligan berättar om hur man får fram det perfekta ljudet av en käftsmäll, en skenande åsna och en snöig promenad. Om ljud och ljudbilder i och utanför filmrutan.
  • Mikael på Dockhus Animation berättar om hur man gör animerad film, skapar dockor och kulisser. Om Vem-filmerna, Prick och Fläck och alla Brokiga. 
  • Henning och Emil från Zentropa Postproduktion berättar om hur man förvandlar sommar till höst genom effekter och färgsättning samt om den digitala filmen i framtiden.

Bussar avgår från Folkets Hus Kulturhuset, på Garvaregatan (ena kortsidan Folkets Hus Kulturhuset) klockan 17.15 och kör tillbaka från Film i Väst klockan 18.45. Tillträde till bussturen ingår i biljettpriset, men antalet platser är begränsat till antalet busstolar – så var där i tid om du vill hänga med!

Buss till Trollywoods högkvarter
Bussresa, fredagen 2013-11-22 kl. 17.15-18.45 (först till kvarn)

 

Thomas AnderssonMöt fyra Trollywoodföretag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.