Novemberfestivalen – Online!

Novemberfestivalen – Online!

Vår 25-årsjubilerande festival kommer i år gå av stapeln helt digitalt. Festivalen kommer att livesändas från Hebeteatern i Folkets Hus Kulturhuset, Trollhättan. Precis som vanligt fast på ett nytt sätt.

Allt innehåll kommer att samlas under vår webbaserade plattform där ni kommer kunna mötas och ta del av festivalen i sin helhet. Registrera dig nu på online.novemberfestivalen.se antingen med ett nytt konto eller med ditt befintliga facebook- eller google-konto.

Tillsammans med er kommer vi att skapa en fantastisk och minnesvärd Novemberfestival i cyberspace!

For the love of film!

/Novemberfestivalen

______________________________________

Novemberfestivalen – Online!

This year we’re going online! We will live stream the whole festival from Trollhättan. All the content will be gathered on our web based platform. Register to our platform now at online.novemberfestivalen.se either you create a new account or log in with your facebook or google account.

We’re convinced that we will create a great and memorable festival in cyber space together with you!

For the love of film!

/Novemberfestivalen

Hedberg KristofferNovemberfestivalen – Online!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.