COVID-19

Info om hur Novemberfestivalen hanterar Covid-19.

När det gäller situationen kring Covid-19, så jobbar Novemberfestivalen på som vanligt med siktet inställt på en fysisk festival i höst. Naturligtvis följer vi noggrant myndigheternas rekommendationer, och om det skulle visa sig att vi inte heller i november har möjlighet att genomföra ett större arrangemang, så kommer vi att se på andra lösningar för att genomföra festivalen. Oavsett så kommer festivalen att bli av – tillsammans med er och era filmare!

Information about the Covid-19 situation and how it affects Novemberfestivalen

We’re aiming to carry through with the original plan of having an ordinary festival this fall. Naturally we’re following the authorities recommendations, and if it looks as we won’t be able to go through with the festival as planned, we will look to other digital solutions. Either way, there will be a festival!

Hedberg KristofferCOVID-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.