Invigningstalare – Fanni Metelius

Fanni Metelius är årets invigningstalare!

Med prisade och kritikerrosade insatser som regissör, manusförfattare och skådespelerska bland annat genom kortfilmen ”Banga inte” och sin Guldbaggenominerade roll i Ruben Östlunds ”Turist”, har Göteborgsdottern Fanni Metelius (f. 1987) konstnärskap fått filmvärldens ögon att följa henne. I Metelius debutlångfilm ”Hjärtat”, där hon står för manus, regi, klipp och har huvudrollen, visar hon prov på sin talang för det ocensurerade berättande som blivit hennes signum. Hennes filmskapande rymmer även självinsiktsfull komik och skarpa insikter om vårt moderna samhälle. Men framförallt är det alltid gjort med hjärta. Välkommen Fanni!

Hedberg KristofferInvigningstalare – Fanni Metelius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.