Programpunkt – Måns Herngren

Måns Herngren kommer! Måns kommer berätta om hur han ser på sin arbetsuppgift som regissör och vilka utmaningar man ställs inför i det dagliga arbetet. Likt många andra i filmbranschen har Måns inte gått någon filmutbildning utan lärt sig skriva manus och regissera genom att arbeta. Efter 35 års arbete i branschen vill nu Måns gärna dela med sig av sina erfarenheter med praktiska tips och råd. Välkommen Måns!

Ibland kan dessa läkemedel förskrivas av läkare, som ett recept på alprostadil (Caverject, Edex) eller av en kvinna, för att blockera smärta under ED (se en läkare). Dessa läkemedel ökar också sexuell stimulering hos vissa män, inklusive förmågan att få orgasm under samlag.
Hedberg KristofferProgrampunkt – Måns Herngren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.