Novemberfilmare prisad i Berlin i år igen!

I helgen (22/9) korades vinnare i en mängd kategorier under REC Berlin International Junges Film Festival. Novemberfestivalsfilmer har under flera år vunnit de finaste priserna här i Berlin och i år inget undantag. Golden Clip som är det tyngsta priset tilldelades Julia Thelin för filmen ”Push it”.

Under Novemberfestivalen 2017 vann filmen priset för bästa film i tungviktsklassen och även priset för bästa manus.

Stort grattis till Julia! Vi är så glada att hennes film fått spridning utanför Sveriges gränser och att den är lika omtyckt där som hemma.

På bilden nedan ser ni Torbjörn Jackson och Rebecka Haak ifrån Novemberfestivalen med priset. Med på bilden är också juryn, Jan Tenhaven, Regina Holzkamp och Jannis Alexander Kiefer samt Sophia Muppi Bierend från REC Film Festival.

 

Jackson TorbjörnNovemberfilmare prisad i Berlin i år igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *