Novemberfilmare agerar jury i Norge!

Novemberfestivalen och Amandusfestivalen i Norge har inlett ett samarbete!

Vi är mycket glada över att kunna meddela att de unga filmskaparna Linnea Åkerman och Henrik Dahlbring får chansen att resa till Norge för att vara med i juryn och ta del av Amandusfestivalen.

Henrik Dahlbring gick vidare ifrån Frame i Göteborg och vann GIFF-priset med filmen ”Det händer äntligen något” och Linnea Åkerman med filmen ”Bakom herrens port” som gick vidare ifrån Stockmotion och vann SFI-priset under Novemberfestivalen 2016.

Juryprocessen kommer att äga rum i Oslo onsdagen 22 mars där de kommer att se alla filmer på en dag (3,5 timmar film) och bestämma vinnarna. De kommer sedan att åka till Lillehammer där de kommer att ha fri tillgång till allt som händer under festivalen och sedan dela ut pris under prisutdelningen fredagen den 24 mars.

Amandus Lillehammer International Student Film Festival är den största och viktigaste filmfestivalen och tävlingen för unga filmskapare i Norden. Den hålls årligen i Lillehammer, Norge och den går av stapeln under fem späckade filmdagar. Årets festival är från 22-26 mars.

Hedberg KristofferNovemberfilmare agerar jury i Norge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =