Mer om Novemberfestivalen 2016!

novfest_hemsidebanner_1200x250

Har ni kanske Novemberfestivalsabstinens? Eller hade ni inte möjlighet att delta under helgens bravader? Då finns flera chanser att tillskansa sig lite festivalkänsla!

*Fotoalbum – Kolla in lite foton från festivalen. Foto av Nicklas Sjöberg

*Kangaroo Web Crew – Folkuniversitetets estetelever deltog under helgen under namnet Kangaroo Web Crew och hade till uppgift att dokumentera festivalen på olika sätt. Bl.a. genom inslaget ”Lisa på språng”. Se den legendariske konferenciern Jonas Myrholm ge ett ”kort” svar på en snabbfråga och se debatten gällande hur en Batman-film ska vara! Håll utkik på deras facebook-sida för ännu fler inslag!

*Geekpodden – Podcasten Geekpodden var närvarande under festivalen och deras senaste avsnitt är tillägnat just Novemberfestivalen. Där intervjuar de bl.a. Madeleine Ekman (producent Zentropa Sweden), teamet bakom VR-filmen Oh Deer!, Andreas Fock (Svenska Filminstitutets kortfilmskonsulent), Emma Gray Munthe (filmjournalist) och Mikael Bundsen (vinnare av fem(!) priser). Ni hittar Geekpodden på sedvanliga podcast-ställen (iTunes, Podcaster-appen osv.)

*YouTube – På Novemberfestivalens youtube-kanal ligger nu de prisade filmerna uppe, med undantag för några som ännu är i tävlan på andra håll eller har andra distributionsavtal.

*Prisutdelningen – Hela prisutdelningen livesändes och går att se i efterhand. Klicka här!

*TTELA – Läs TTELAs artikel om helgens festival här!

Hedberg KristofferMer om Novemberfestivalen 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 11 =